Oportunitati angajare

Oportunitate pentru internship platit pe durata determinata cu posibilitate de prelungire la Bosh.
Rolul acestei persoane va fi sa asiste departamentul financiar-contabil pe durata controlului de fond, cat si cu alte activitati financiar-contabile.
Programul este flexibil ca numar de ore de lucru si ca interval orar.
Detalii aici
---------------------------------------------------------------

Ai auzit de programele de juniori pe care Deloitte România le are deschise acum?

De ce ar trebui să  aplici? Audit & Tax Graduate Program vor începe la finalul verii iar în primele 9 săptămâni vei avea parte de cel mai solid training care te va ajuta să începi cu dreptul o carieră în adevăratul sens al cuvântului.

https://bit.ly/2JblYP9

#InductionLikeNoOther #CareerNotJob #DeloitteKindOfPeople #Audit #Tax

----------------------------------------------

(25 mai) Oportunitate Internship UPC:

UPC aniversează 25 de ani de inovaţie în România.

Pentru programul naţional de internship #followUPC, sesiunea de vara (iulie – septembrie 2018) căutăm tineri creativi cu perspective inedite alături de care să inovăm în continuare.

Te aşteaptă 3 luni de oportunităţi diverse de a te dezvolta şi chiar şansa de a-ţi începe cariera la UPC România!

De asemenea, există un post de contabil stocuri. Detalii aici

__________________


(4 aprilie) Oportunitate Internship UPC: Avem in momentul de fata 4-5 poziții disponibile în departamentul Financiar (echipele de Mijloace Fixe si Stocuri, Taxe, Venituri, Furnizori). Toti participanții vor avea avea un plan de dezvoltare si vor beneficia de mentorat din partea managerilor.Ne dorim ca la începutul lunii mai sa începem prima sesiune a internship-ul destinat studenților anul II si III si masteranzilor. In funcție de locurile ocupate mai putem organiza o sesiune începând cu 15 – 20 iulie.

Detalii 


(1 februarie) Isagri, companie franceza care propune o gama larga de programe informatice in agricultura face recrutari, in special pe partea de IT Support and Customer Care. Pentru acest post avem nevoie de persoane care vorbesc franceza fluent si pasionate de informatica.

Detalii

Anunt Franceza
Anunt Romana
Isagri It Publisher
You tube:https://www.youtube.com/watch?v=M281Lm7u0uk


(9 ianuarie) TPG Accounting oferă oportunitatea de angajare pentru un student de anul 3 sau master pe poziția de Junior Accountant. Detalii aici


(25 noiembrie) Compania Kreston VDN doreste sa colaboreze cu universitatile din Romania, in sensul organizarii de stagii de practica, pentru a-i putea evalua pe studenti si mai apoi, daca si studentii vor dori, pentru o colaborare pe termen lung, pe baza unui contract de munca. Firma se afla in Beersel, cod postal 1650, la aproximativ 20 km de Bruxelles. Compania are disponibilitatea de a se implica pentru a ajuta studentii in vederea gasirii chiriei, mijloacele de transport, acomodare, etc. Se cauta in special studenti care vorbesc limba franceza / engleza si care sunt dispusi sa invete limba flamanda ( cursurile de limba vor fi integral platite de angajator) si care ar fi dispusi sa se mute in Belgia cu jobul. De asemenea, cursurile de specializare in domeniu vor fi achitate de angajator. In atasament gasiti alte informatii despre aceasta oportunitate. Persoana de contact: Simona Talpa,  sta@kreston-vdn.be


(20 noiembrie 2017) Deloitte Audit Internship. Detalii aici

Link http://bit.ly/2A3pQ0F sau CV-ul direct la sflorea@deloittece.com


(24 iulie 2017) Black Sea Oil & Gas SRL ofera o pozitie de Contabil Junior pentru studentii si absolventii CIG . Detalii aici


(20 iulie 2017) ASE Bucuresti acorda doua burse campus, in valoare de 800 lei net lunar si cazare gratuita pentru lunile august si septembrie, pentru un student din anul 1 sau 2 licenta sau anul 1 masterat, indiferent de specializare, care doreste sa faca practica la complexul de perfectionare de la Predeal. Activitatea de practica va acoperi zona de receptie; se pot include in activitatea de practica si activitati de promovare, web design, comunicare interna. Studenti care sunt interesati de aceste burse sunt rugati sa transmita un CV pe adresa lidia@ase.ro, pana la data de 27 iulie.


(5 iulie 2017) Compania Artmark desfășoară un program de internship pentru 2 luni și este în căutarea unor persoane motivate care să iși dorească un start în carieră într-un mediu diferit, unic și foarte plăcut, acela al unei case de licitații. La finalul acestui internship oferim ocazia de angajare în funcție de competențele și rezultatele candidaților. Contact: hr@artmark.ro


(17 iunie 2017) Pentru masteranzii interesați, este disponibil un post de  Economist Junior la Siveco Romania.
Pentru acest job experienta anterioara reprezinta un avantaj, dar nu este neaparat necesara. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul companiei: http://cariere.siveco.ro/Economist_Junior .


(5 mai 2017) Oportunitate Ascentor - Junior Accountant  (detalii..)